700 Yıl Osmangazi Ortaokulu

WEB https://700yilosmangazioo.meb.k12.tr
Adres : Halkalı Merkez Mah. Osmangazi Cad. No2 Halkalı Küçükçekmece/İstanbul
VİZYON : Kendini sürekli yenileyen, inceleyen, araştıran, okuyan nesillerin yetiştiği; Bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve geleceğe hazırlandığı; Yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin işbirliği ile Bu bölgenin EN İYİ ORTAOKULU olmaktır.
MİSYON : Ülkemizin sağlıklı birey yetiştirme politikalarının temel kaynağı olarak; Yüce Önder ATATÜRK’ÜN “BÜYÜK TÜRKİYE” idealine ulaşmayı hedefleyen, Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen, Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı, Türk Milli Eğitiminin Temel İlkelerinin bilincinde olan sağlam karakterli yeni nesiller yetiştirmektir.
BAŞARILAR : Comenius Projesi başarıyla tamamlanmıştır.(2010-2012) "Bu Benim Eserim" proje yarışmasında öğrencilerimizin çalışması bölge finallerine kalmıştır.

Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri : Okulumuz Halkalı Meydanı ile Çamlık Ormanı arasındaki yol üzerindedir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Küçükçekmece-Halkalı´da bulunmakta ve Halkalı merkeze yaklaşık olarak 300 mt. mesafededir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :